Verjaardag DJ

Verjaardag DJVerjaardag DJ nodig? Alvast gefeliciteerd met je (aankomende) verjaardag dit jaar belooft jouw verjaardag een groot feest te worden. Anders als andere jaren ben je opzoek naar een goede, betrouwbare en vooral feestelijke dj die de juiste muziek voor jouw verjaardagsfeest draait. Of het nu gaat om de hits van nu of die van jaren geleden. Onze dj’s zijn allround, ze hebben altijd de juiste muziek bij zich om jou verjaardagfeest net dat stukje extra te geven waardoor vrienden en familie het er weken later nog over hebben! Verder zoeken is niet nodig, wij zijn de best beoordeelde dj’s van Nederland! Lees ook eens onze laatste recensies.

Jouw verjaardag DJ

Een verjaardag DJ van Huisman Entertainment betekent jouw favoriete muziek en dat van jouw gasten. De DJ is er voor jullie! Verzoekjes zijn altijd welkom. De DJ zal met al zijn ervaring uiteraard steeds je juiste muziek draaien of het nu gaat om de dampende hits van het moment of net die ene klassieker, de DJ zal hem draaien!

Verjaardagsfeest Sybren

[su_testimonial name=”Sybren” photo=”http://huismanentertainment.winstmagneet.nl/wp-content/uploads/sites/24/2016/01/huisman-ballonnen.png”]Voor mijn 30ste verjaardag was ik opzoek naar een dj die de avond muzikaal zou invullen via vrienden Jelmer z’n nummer gekregen direct gebeld en een afspraak gemaakt vervolgens heeft dj Harry bij mij op mijn feest gedraaid de gasten waren zeer tevreden hij heeft echt alle verzoekjes gedraaid incl. de rock en roll hits voor m’n ouders. Al met al een top feest!![/su_testimonial]

De werkwijze

Doordat onze mensen achter de schermen ook de ervaring op het podium hebben, weten we als geen ander dat het niet alleen om het feest zelf gaat. Een goede voorbereiding is essentieel en daarom hebben wij altijd persoonlijk contact met de persoon die het feest organiseert. Om zo vooraf alles door te nemen om het feest perfect te laten verlopen. We zullen ook de muziekkeuze uitgebreid bespreken zodat het feest echt jouw feest wordt!

Tarieven verjaardagsfeest DJ

Onze prijzen baseren wij op het volgende

  • datum van het feest
  • tijden van het feest
  • plaats van het feest

Prijs indicatie € 300,- – € 525,-

huisman-slider-1