Feest DJ

Je geeft binnenkort een feest!! Verjaardag, nieuwe baan, afgestudeerd een feest voor je klas of de hele school ? Het moet in ieder geval een groot feest te worden. Anders als bij andere feesten ben je opzoek naar een goede betrouwbare en vooral feestelijke dj die de juiste muziek voor jouw feest draait of het nu gaat om de hits van nu of die van toen onze dj´s zijn allround ze hebben altijd de juiste muziek bij zich om jou feest net dat stukje extra te geven waardoor vrienden en familie het er weken later nog overhebben!! Verder zoeken is niet nodig wij zijn de best beoordeelde dj´s van Nederland!! Lees ook eens onze laatste recensies.

Jouw feest

Het is jouw feest dat betekend jouw favoriete muziek en dat van jouw gasten de dj is er voor jullie!! Verzoekjes zijn altijd welkom. De dj zal met al zijn ervaring uiteraard steeds je juiste muziek draaien of het nou gaat om de dampende hits van het moment of net die ene klassieker de dj zal hem draaien!!

Hoe gaan we te werk

Doordat onze mensen achter de schermen ook de ervaring op het podium hebben weten we als geen ander dat het niet alleen om het feest zelf gaat een goede voorbereiding is essentieel daarom hebben wij altijd persoonlijk contact met de gene die het feest organiseert om zo vooraf alles door te nemen om het feest perfect te laten verlopen we zullen ook de muziek keuze uitgebreid bespreken zodat het feest echt jouw feest wordt!!.

Prijzen

Onze prijzen baseren wij op het volgende

  • datum van het feest
  • tijden van het feest
  • plaats van het feest

Prijs indicatie €225 – €525