Drive-in Show verhuur

Drive-in show Huisman EntertainmentDrive-in show huren? Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor een drive-in show. Makkelijk voor de een feestje waarbij geen licht en geluid aanwezig is. Deze drive-in shows zijn vanaf 20 personen te leveren in een vorm van een mini drive-in show met een kleine geluid set en enkele licht effecten. Voor zalen tot 5000 personen beschikken we over een XXL Drive-in Show. Deze show beschikt over een grote geluid set, moving-heads en diverse special effects. Wij beschikken over drive-in shows in alle categorieën, voor kleine, middelgrote en grote feesten. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Drive-in show zonder dj

Het is ook mogelijk om een drive-in show zonder DJ te huren. Wellicht is er al een DJ beschikbaar en is er alleen een licht en geluid show nodig. Huisman Entertainment verzorgd hoogwaardige drive-in shows, waarbij ook jullie eigen DJ er een feest van kan maken.

De werkwijze van onze drive-in show verhuur

Op de dag van het feest zorgen wij in afstemming met de feestlocatie dat uiterlijk een half uur voor het optreden de bestelde drive in show start klaar staat een uur na het optreden zal deze weer afgebroken zijn door ons.

Tarieven drive-in show

De prijzen van de drive in shows zijn per show verschillend op aanvraag sturen wij een passende offerte vermeld altijd bij de aanvraag het aantal personen zodat wij direct de juiste prijs door kunnen geven

Prijs indicatie € 200,- – € 750,-