Bruiloft DJ
Gefeliciteerd met jullie aankomende bruiloft voor de mooiste dag van jullie leven is de muziek essentieel daarom bij ons altijd een vrijblijvend en kosteloos gesprek waarin alle wensen uitvoerend worden besproken om de muzikale invulling van jullie bruiloft succesvol te laten verlopen.
Een swingend bruiloftsfeest zonder zorgen
Wij zijn een team van ervaren bruiloft dj’s die a ruim 500 bruiloften hebben verzorgt wij zijn dus elke situatie al eens tegen gekomen en weten zo ook met elk publiek om te gaan of er nou rustig opgebouwd moet worden met achtergrond muziek of er direct een volle dansvloer moet worden gecreëerd onze dj beschikken over het inzicht en de capaciteiten wij staan voor betrouwbaar en swingend!!!
Jullie bruiloft
Jullie bruiloft is ook echt jullie feest de dj is er voor jullie en draait dus jullie muziek van te voren kunnen jullie een top10 doorgeven met favoriete nummers die echt voorbij moeten komen op jullie bruiloft ook wordt er van te voren duidelijk besproken wat er niet gedraaid mag worden en of er een openingsdans/ openingsnummer plaats vind. Dit alles om het feest zo perfect mogelijk te laten verlopen
Ceremoniemeester
Of het nu je beste vriend, vriendin, broer, zus vader of moeder word de ceremoniemeester is onmisbaar dat geld voor jullie maar ook voor ons het contact met de ceremoniemeester is ook voor ons essentieel, er zijn rond een bruiloft altijd dingen die geheim moeten blijven denk aan bepaalde stukjes, toespraken, foto reportages enz. De ceremoniemeester bespreek dit rechtstreeks met de dj zodat niks aan het toeval word overgelaten. Wij zullen de contact gegevens uitwisselen tussen de dj en ceremoniemeester
De bruiloft drive in show
De bruiloft drive in show bestaat uitsluitend over nette en nieuwe licht en geluid apparatuur een speciaal ontworpen dj meubel en een super strakke led licht show deze show is echt een aanrader netjes strak en een super uitstaling wij werken uitsluitend met A Merken.
Prijzen
Elke bruiloft is uniek daarom is er ook geen vaste prijs voor de prijs wordt gebaseerd op het volgende:
*datum
*tijden
*locatie
Prijs indicatie €350 – €680