Bruiloft DJ

Bruiloft DJ

Bruiloft DJ nodig? Gefeliciteerd met jullie aankomende bruiloft! Voor de mooiste dag van jullie leven is de muziek essentieel. Daarom krijg je bij ons altijd een vrijblijvend en kosteloos gesprek, waarin alle wensen uitvoerend worden besproken om de muzikale invulling van jullie bruiloft succesvol te laten verlopen.

Een Bruiloft DJ voor een swingend bruiloftsfeest zonder zorgen

Wij hebben ervaring met verschillende publieken en hebben voor ieder publiek een geschikte dj en een geschikte show. Of er nu rustig opgebouwd moet worden of er 1 groot knalfeest van gemaakt moet worden. Onze dj’s beschikken over het inzicht en de capaciteiten. Huisman Entertainment staat voor betrouwbaar en swingend!

Jullie bruiloft

Jullie bruiloft DJ gaat ervoor zorgen dat jullie bruiloft een onvergetelijk feest wordt. De DJ is er voor jullie en draait dus jullie muziek. Van te voren kunnen jullie een top 10 doorgeven met favoriete nummers die echt voorbij moeten komen. Op jullie bruiloft ook wordt er van te voren duidelijk besproken wat er niet gedraaid mag worden en of er een openingsdans/ openingsnummer plaats vind. Dit alles om het feest zo perfect mogelijk te laten verlopen.

Bruiloft Jos en Joke

Voor de bruiloft van mijn zus Joke was ik op internet opzoek naar een drive in show na meerdere bedrijven te hebben gemaild was Jelmer de eerste die contact met ons op nam. Direct een afspraak gemaakt ze kwamen keurig naar ons toe dit geheel vrijblijvend na kennis met elkaar te hebben gemaakt en alles besproken te hebben zijn we er samen uit gekomen. De avond verliep vlot er werd vrijwel de hele avond gedanst en de dj draaide kosteloos een half uur door (Elske, zus bruid).

Bruiloft Sandra en Michael

Een fantastische avond hebben we dankzij de dj van Huisman Entertainment gehad. Nadat we jullie op internet hadden gevonden zijn we direct in contact gekomen met jullie er werd snel op onze mail gereageerd en er werd direct een afspraak gemaakt jullie zijn bij ons thuisgekomen en hebben ook nog de locatie bekeken van te voren dit alles gaf een prettige en vertrouwde indruk. De avond zelf verliep geheel volgens wens en de gasten hebben genoten. Nogmaals bedankt.

Ceremoniemeester

Of het nu je beste vriend, vriendin, broer, zus vader of moeder wordt, de ceremoniemeester is onmisbaar. Dat geldt voor jullie maar ook voor ons. Het contact met de ceremoniemeester is ook voor ons essentieel, er zijn rond een bruiloft altijd dingen die geheim moeten blijven denk aan bepaalde stukjes, toespraken, foto reportages enz. De ceremoniemeester bespreekt dit rechtstreeks met de DJ zodat niks aan het toeval wordt overgelaten. Wij zullen de contactgegevens uitwisselen tussen de DJ en ceremoniemeester.

De bruiloft drive in show

De bruiloft drive in show bestaat uitsluitend over nette en nieuwe licht en geluid apparatuur een speciaal ontworpen DJ meubel en een flitsende led-licht show. Deze show is echt een aanrader; netjes verzorgd, een geweldige uitstraling en de beste apparatuur.

Tarieven Bruiloft DJ

Elke bruiloft is uniek daarom is er ook geen vaste prijs voor de prijs wordt gebaseerd op het volgende:

  • datum
  • tijden
  • locatie

Prijs indicatie €350,- – €680,-.

huisman-slider-2