Bedrijfsfeest DJ huren voor een bedrijfsfeest in Bolsward

Bedrijfsfeest DJ

huisman-entertainment-feestdjhurenBedrijfsfeest DJ nodig? Of het nu gaat om een zakelijk bedrijfsfeest waarbij al je belangrijke klanten en opdrachtgevers aanwezig zijn of een spetterend personeelsfeest, wij nemen graag het voortouw in de muzikale ondersteuning. Voor een super geslaagd bedrijfsfeest huren jullie graag een goede, representatieve Bedrijfsfeest DJ. Iemand die niet alleen de beste muziek draait, maar ook exact de juiste sfeer creëert op jullie zakelijke bijeenkomst. Zodat jullie volop kunnen netwerken, praten of dansen. Maar waar vind je een ervaren DJ die alles perfect voor jullie regelt? En die bovendien goed past bij de setting die jullie voor ogen hebben? Wij helpen jullie graag bij het maken van de juiste keuze .Wij zijn tenslotte de best beoordeelde dj’s van Nederland.

Een bedrijfsfeest zonder muzikale zorgen bij ons wel!!

Of het nu gaat om een personeelsfeest, kerstborrel of productlancering, wij spelen perfect in op de sfeer van jullie feest. Alleen door écht te luisteren naar de wensen van onze klanten maken we van ieder bedrijfsfeest een groot succes. We staan er tenslotte voor jullie, niet voor onszelf. Met onze oneindige muziekcollectie, van rustige achtergrondnummers tot opzwepende dansplaten, weten we alle gasten perfect te vermaken. Een succesvol bedrijfsfeest is jullie doel en ons streven!

Bedrijfsfeest naar jullie wensen

huisman-entertainment-dj-gezochtOf onze Bedrijfsfeest DJ nu de opdracht mee krijgt om zich bescheiden op te stellen en op de achtergrond te blijven of juist de blikvanger van de avond moet worden, je zegt het maar en wij regelen het. Zo zal het altijd volgens jullie wensen verlopen het is tenslotte jullie bedrijfsfeest waar onze dj graag een onderdeel van uit maakt!

Hoe we werken

Van tevoren bespreken we duidelijk de dagplanning door. Zo gewenst in een persoonlijk gesprek op een tijd en locatie wanneer het jullie past. We zullen ruim van tevoren gereed staan voor het optreden en afbreken op een moment dat het jullie past zodat de gasten geen hinder van ons werk hebben. Wij zijn niet voor niets de meest flexibele DJ organisatie van Nederland.

Tarieven

Ieder bedrijfsfeest is uniek. Daarom is er ook geen vaste prijs, deze wordt gebaseerd op het volgende:

  • datum
  • tijden
  • locatie

Prijs indicatie € 350,- – €750,-

huisman-slider-2