Nieuw in de verhuur pioneer xdj-rx

Nu nieuw in verhuur: Pioneer XDJ-RX all-in-one DJ systeem

Deze DJ-desk is de perfecte combinatie van een CDJ-tabletop speler, een hoogwaardige mixer en een groot kleurenscherm. Hierdoor hoeft u niet meer op uw laptop te kijken en kunt u zich bezighouden met performen. De basis van deze mediaplayer komt uit de NXS-serie waardoor je verzekerd bent van kwaliteit! Het scherm toont de informatie van beide spelers tegelijk waaronder waveforms, BPM en de beat grids. Kortom, een complete set in één!

De Pioneer XDJ-RX is uitgerust met een serieuze, volwaardige mixer. Hij is bovendien voorzien van een aantal effecten van hoge kwaliteit. Deze Sound Color FX vinden we ook terug in de DJM-900NXS. U beschikt over een Noise, Gate en/of Compressor, Crush en een Filter. Ook de standaard effecten zoals een delay, echo, reverb, flanger etc zijn te vinden op deze player. Je kunt echter ook nog een gewone CD-speler of turntable aansluiten dankzij de line/phono-ingang. Ook microfoons vormen geen enkele probleem en zelfs de uitgangen zijn rijkelijk bedeeld. Je hebt bij een optreden dus niets anders nodig dan deze Pioneer XDJ-RX en een computer of mobile device!

 

 

 

Over de auteur

jelmerhuisman

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*